Situatie 13 woningen

De 13 comfortabele en gasloze woningen worden ontsloten vanaf de Aadijk, zijn gesitueerd in een hofje en kenmerken zich door het gebruik van rood-paars genuanceerd metselwerk. Door de zorgvuldige vormgeving en detaillering met betonnen kaders en kleuraccenten in het metselwerk, ontstaat er een gevarieerd gevelbeeld.

Klik op de plattegrond om deze te vergroten

Situatie 12 vrije sector kavels

De vrije sector kavels zijn gesitueerd aan beide zijden van de Aaboerlaan. Op deze kavels heeft u de mogelijkheid om uw woning geheel naar eigen inzicht en wens te laten realiseren, door een door uzelf gekozen bouwer.
Het enige waar u rekening mee hoeft te houden zijn de bebouwingslijnen en de maximale hoogtes. De ontwerpen zijn welstandsvrij.

Klik op de plattegrond om deze te vergroten

Wonen in Almelo

Almelo is de groenste stad, niet alleen van Twente, maar zelfs van Overijssel. Vanuit het centrum bent u lopend of per fiets binnen enkele minuten omringd door de mooie natuur.
De waterboulevard is de nieuwste mogelijkheid om het water in Almelo te beleven. Op cultureel gebied is de stad ook in ontwikkeling. In het fraaie stadshart kunt u o.a. het ‘geboortehuis’ van Bolletje bezoeken. Wilt u liever een dagje shoppen? In de gezellige binnenstad zijn veel winkels en lokale boetiekjes te vinden.
Binnen 10 minuten bent u op de A35. Gaat u toch liever met het openbaar vervoer? Almelo kent Station Almelo centraal en station Almelo De Riet. Met de fiets bent u in ongeveer 10 minuten in hartje centrum. Centraal is Almelo zeker.